Låt dig inspireras

Vad har ett parkeringshus i Melbourne gemensamt med ett stort antal lyxjakter, anrika Liljevalchs konsthall och mängder av hotell? Jo, alla har produkter från oss.

Även om vi är fast rotade i vårt vackra Varberg är våra produkter desto mer beresta. I dagsläget har vi levererat unika skapelser till 25 länder världen över. Här berättar vi mer om några produkter och projekt vi är lite extra stolta över just nu.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Hisslösningar

Hisslösningar

Vi erbjuder ett upplyftande brett sortiment av hissprodukter. Hisstablåer för era behov, allt från standardtablåer till mer exklusiva sådana och accessoarer av alla slag – det är bara några exempel.

Skyltar

SKYLTAR

Med känsla för både form och funktion tar vi fram skyltar för alla miljöer och tillfällen. Från extra hållbara djupgraverade skyltar i alla tänkbara material till tydliga och slittåliga industripaneler.

Projekt

PROJEKT

Har du designat en egen produkt? Låt oss tillverka den! Eller så tar vi fram en design och konstruktion tillsammans. Från trappor och grindar till hyllor, paraplyställ och ljushållare – din drömprodukt blir verklighet hos oss!

Kontakta oss

Har du några frågor, funderingar – eller kanske idéer till en ny produkt? Du är alltid välkommen att höra av dig till oss!

Vi tänker också alltid på hur vi kan bidra till ett mer hållbart samhälle, inte minst genom materialval och resursanvändning.

Det hållbara hantverket är hjärtat i vår verksamhet. Som när vi hjälper dig att renovera eller modernisera din hiss, istället för att bara byta ut den. Eller när vi tar fram skyltar i hållbara material som gör jobbet för lång tid framöver.

Att ta hjälp av oss är ett hållbart val, både för miljön och för din ekonomi.