Hissprodukter med det lilla extra

Varje produkt vi tillverkar är skräddarsydd för att passa in i sin miljö. Vi designar helt efter dina önskemål, från klassisk stil till ett toppmodernt uttryck. Vi jobbar med djupgravyr för bästa hållbarhet, och med omsorgsfullt utvalda material.

Vår långa erfarenhet gör att du kan lita på att vi kan alla branschkrav och normer. Och vi vet hur jobbigt det är när hissen står still: därför är snabba leveranser vår specialitet. Liksom ett bra pris, även vid minsta volym.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Renovera eller modernisera spelar ingen roll. Berätta vad du är ute efter, så ser vi till att din hiss får vad den behöver!

Hisstablåer

Vi designar och tillverkar korgtablåer, anrop, våningsvisare – med mera. Funktionella gränssnitt med unik design som spelar stor roll för hisspassagerarens helhetsupplevelse.

Hisstablåer
Hisstillbehör

Hisstillbehör

Bakstycken, fästen, brickor, ramar och lådor – och mycket mer. Vi tillverkar mängder av olika accessoarer och tillbehör. Det är de små detaljerna som gör det.

Elektronik

Att jaga runt bland olika leverantörer kan vara både krångligt och tidskrävande. Därför kan vi också köpa in knappar, montera dem och lagerhålla dem för din räkning.

Elevator Electronics – Varbergs Skyltgravyr

Våra material

Medlem i hissförbundet

Hissförbundet är den svenska branschföreningen för företag som tillverkar, monterar och underhåller hiss- och rulltrappsinstallationer. Medlemsföretagen representerar över 80 % av den svenska branschen sett till omsättning. Förbundet arbetar aktivt för att tolka, påverka och följa upp regelverket, för att säkerställa den långsiktiga kompetensförsörjningen och för att sprida kunskap om hissars och rulltrappors roll som transportmedel

Hissförbundet

Vi tänker också alltid på hur vi kan bidra till ett mer hållbart samhälle, inte minst genom materialval och resursanvändning.

Det hållbara hantverket är hjärtat i vår verksamhet. Som när vi hjälper dig att renovera eller modernisera din hiss, istället för att bara byta ut den. Eller när vi tar fram skyltar i hållbara material som gör jobbet för lång tid framöver.

Att ta hjälp av oss är ett hållbart val, både för miljön och för din ekonomi.