För en bättre hissupplevelse

Hisstablåer ska vara tydliga och funktionella, de har stor betydelse för hur passageraren upplever hissen. Vi tillverkar produkter som matchar sin miljö perfekt, i unik design som också kan framhäva ditt varumärke. Produkter som skapar trygghet för alla – till exempel med braille och relief – som kan anpassas för tuffa miljöer, och som är enkla att montera.

Exempel på våra hisstablåer

Korgtablå | Pulpettablå | Våningsvisare | Anrop

Rätt stil för varje hiss

Renovera i samma stil, eller modernisera i ny kostym? Vi designar och tillverkar helt efter dina önskemål. Här ser du några exempel på stilar vi jobbar med, låt dig inspireras!

Societén

Societén

Det här stilexemplet är uppkallat efter en av Varbergs mest kända byggnader, den byggnadsminnesförklarade Societén från 1883.
Grimeton

Grimeton

Här har vi inspirerats av världsarvet Grimeton utanför Varberg, en radiostation med en långvågssändare som invigdes av Gustaf V den 2 juli 1925.

Getterön

Getterön

Det här stilexemplet har fått sitt namn av Varbergs välbesökta turistmål: Getterön. Här finns vacker natur och fem populära badvikar som på ett härligt minimalistiskt vis kallas första, andra, tredje, fjärde och femte vik.

Åkulla

ÅKULLA

Åkulla är känt för sina vackra bokskogar och det var här man hittade den kända Bockstensmannen, ett unikt fynd bland annat för att han bär Europas enda fullständigt bevarade medeltida mansdräkt.

Läjet

LÄJET

Läjet är smeknamnet för Träslövsläge som är känt för Hallands största fiskehamn. Här fiskas havskräftor, eller lejrhummer som den kallas lokalt. Läjet är en plats där hög livskvalitet möter havets naturkrafter: en utsökt kombination.

Våra material

Klassiskt, modernt eller något mittemellan?

Vi skapar skräddarsydda hisstablåer för en bättre hissupplevelse. Hör av dig så berättar vi mer!

Vi tänker också alltid på hur vi kan bidra till ett mer hållbart samhälle, inte minst genom materialval och resursanvändning.

Det hållbara hantverket är hjärtat i vår verksamhet. Som när vi hjälper dig att renovera eller modernisera din hiss, istället för att bara byta ut den. Eller när vi tar fram skyltar i hållbara material som gör jobbet för lång tid framöver.

Att ta hjälp av oss är ett hållbart val, både för miljön och för din ekonomi.