Design och funktion i perfekt kombination

När vi tar fram designförslag för skyltning utgår vi från tre saker: miljö, funktion och varumärke. Det gör att vi kan skapa skyltar med rätt uttryck, i alla tänkbara material, inklusive taktila skyltar i braille eller relief. Från enstaka exemplar till kompletta skyltsystem för till exempel hotell och fastigheter.

Vi uppskattar alltid en utmaning, så sätt oss gärna på prov!

Beställ dina skyltar här

Vet du vad du är ute efter kan du enkelt beställa din skylt här.
Behöver du hjälp, eller vill du få lite mer inspiration? Du är alltid välkommen att kontakta oss!

Typ av skylt

Mått anges i millimeter
Mått anges i millimeter
Click or drag a file to this area to upload.
Skyltar inomhus & utomhus

För inomhus- och utomhusmiljö

Från hållbara djupgraverade skyltar i alla tänkbara material till tydliga och slittåliga märkskyltar och industripaneler. Vi tillverkar specialdesignade skyltar för alla tillfällen.

Lasergravyr

Nordeuropas största gravyrpark för djupgravyr

Kan du tänka dig att den finns hos oss, i lilla Varberg? Med våra 16 maskiner graverar vår erfarna personal i plast, plexi, rostfritt, mässing och mycket mer – allt med samma höga kvalitet.

Lasergravyr

Lasergravyr

Lasergravyr är ofta ett bra val för skyltar med detaljerade motiv eller mycket text. Vi hjälper dig gärna att reda ut vilken gravyrmetod som passar bäst för din skylt.

.

Laserskärning

Laserskärning

Vem har sagt att allt måste vara fyrkantigt? Med vår laserskärare kan vi skära ut helt unika mönster. Hur vill du att din skylt ska se ut?

Industrimärkning

Maskinskylt

Maskinskylt

Flödesschema

Flödesschema

Maskinskylt 2

Maskinskylt

Maskinrum

Maskinrum

Omkopplarskylt

Omkopplarskylt

Huvudbrytare

Huvudbrytare

Uppmärkningsskylt

Uppmärkningsskylt

Våra material

Låt dig inspireras

När vi tar fram produkter pratar vi sällan om begränsningar – men alltid om möjligheter. Här ser du några exempel på allt fint vi skapat.

Vi tänker också alltid på hur vi kan bidra till ett mer hållbart samhälle, inte minst genom materialval och resursanvändning.

Det hållbara hantverket är hjärtat i vår verksamhet. Som när vi hjälper dig att renovera eller modernisera din hiss, istället för att bara byta ut den. Eller när vi tar fram skyltar i hållbara material som gör jobbet för lång tid framöver.

Att ta hjälp av oss är ett hållbart val, både för miljön och för din ekonomi.