Unika lösningar för alla tillfällen

Behöver du något utöver det vanliga? Låt oss tillverka det! Vi skapar allt från små detaljer till kompletta skyltsystem och komplexa produktlösningar. Vi utgår från din design, eller så tar vi fram design och konstruktion tillsammans. Alltid till ett bra pris – även vid små volymer.

Inom det här affärsområdet ryms allt från legotillverkning av produkter som bakstycken och fästen, plåtdetaljer för fasader och skyltsystem – till specialdesignade produktlösningar för alla tänkbara miljöer och tillfällen. Här ser du några exempel på roliga projekt vi gjort.

Ess Group Hotel Pigalle

Kompletta skyltsystem för fastigheter – exteriört och interiört

Ess Group

PadelCenter Ringön

Vi skräddarsyr och klär ytterfasader

Padelcenter Göteborg Ringön

Hagabadet

Helhetslösningar från skyltar och ljuskällor till väggkonst

Hagabadet Drottningtorget

Våra material

Kontakta oss

Har du några frågor, funderingar – eller kanske idéer till en ny produkt? Du är alltid välkommen att höra av dig till oss!

Vi tänker också alltid på hur vi kan bidra till ett mer hållbart samhälle, inte minst genom materialval och resursanvändning.

Det hållbara hantverket är hjärtat i vår verksamhet. Som när vi hjälper dig att renovera eller modernisera din hiss, istället för att bara byta ut den. Eller när vi tar fram skyltar i hållbara material som gör jobbet för lång tid framöver.

Att ta hjälp av oss är ett hållbart val, både för miljön och för din ekonomi.