Ett småskaligt företag med stora resurser

Vår resa började i vackra Varberg 1984, och här stannar vi kvar. Den lokala förankringen är viktig för oss, samtidigt som vi har kunder över hela världen.

Att jobba med oss är att jobba med ett småskaligt företag med stora resurser. Ett företag som håller vad vi lovar. Redan från start hade vi vårt motto klart: kunden ska alltid stå i centrum. Och det är minst lika aktuellt än idag.

Beach, sand and grass

Klassiskt hantverk i framtidsfabriken

Hos oss möter traditionellt svenskt hantverk modern tillverkning och produktutveckling. Vi jobbar smart, effektivt och med en stark laganda. Det ger oss goda möjligheter att vara flexibla och kreativa, samtidigt som vi har full kontroll över hela tillverkningsprocessen. Vi uppskattar prestigelösa samarbeten, och jobbar gärna tillsammans med våra kunder. Och, som sagt, vi håller vad vi lovar. Därför är snabba leveranser och hög leveransprecision vårt signum.

Välkommen till vår studio

Det här är platsen där idéer blir verklighet. Istället för att vi designar och säjer produkter vänder vi på steken: du designar – och vi tillverkar produkten. Eller så tar vi fram designen tillsammans. När det kommer till produktutveckling är vi vana vid att tänka både funktion och varumärke, och kan därförkomma med goda råd. Hos oss blir det enkelt att gå ifrån idé till produkt, och vidare ut till marknaden. För eftersom vår produktion är anpassad för skräddarsydda produkter kan vi alltid leverera ett bra pris, även vid minsta volym.

Varbergs Skyltgravyrs Studio

Jobba hos oss?

Just nu har vi inga lediga tjänster men vi tar gärna emot spontanansökningar.

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 2 files.
Hisslösningar

Hisslösningar

Vi erbjuder ett upplyftande brett sortiment av hissprodukter. Hisstablåer för era behov, allt från standardtablåer till mer exklusiva sådana och accessoarer av alla slag – det är bara några exempel.

Skyltar

SKYLTAR

Med känsla för både form och funktion tar vi fram skyltar för alla miljöer och tillfällen. Från extra hållbara djupgraverade skyltar i alla tänkbara material till tydliga och slittåliga industripaneler.

Projekt

PROJEKT

Har du designat en egen produkt? Låt oss tillverka den! Eller så tar vi fram en design och konstruktion tillsammans. Från trappor och grindar till hyllor, paraplyställ och ljushållare – din drömprodukt blir verklighet hos oss!

Våra material

Kontakta oss

Har du några frågor, funderingar – eller kanske idéer till en ny produkt? Du är alltid välkommen att höra av dig till oss!

Vi tänker också alltid på hur vi kan bidra till ett mer hållbart samhälle, inte minst genom materialval och resursanvändning.

Det hållbara hantverket är hjärtat i vår verksamhet. Som när vi hjälper dig att renovera eller modernisera din hiss, istället för att bara byta ut den. Eller när vi tar fram skyltar i hållbara material som gör jobbet för lång tid framöver.

Att ta hjälp av oss är ett hållbart val, både för miljön och för din ekonomi.